Home Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV allotjarà unes jornades sobre la internacionalització...

El Campus d’Alcoi de la UPV allotjarà unes jornades sobre la internacionalització empresarial i els negocis familiars

0
SHARE

La Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’ ha organitzat les primeres Jornades d’Internacionalització i empresa familiar que comptaran amb representants de l’administració i diferents universitats. Aquestes serán celebrades en la Sala de Graus “Roberto García Payá” de l’Edifici Carbonell del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) el dijous 29 de setembre des de les 10 h.

Aquestes jornades estan organitzades per l’Ajuntament d’Alcoi i el Campus d’Alcoi de la UPV, i compten amb la col·laboració de la Cambra de Comerç. Està dirigit al món empresarial, estudiants, docents i societat en general interessada en la temàtica de les jornades. Durant tota la jornada intervindran diversos catedràtics de diverses universitats, tant nacionals com internacionals.

Durant tot el dia es realitzaran xarrades on es donarà informació que “la societat de les comarques centrals ha de conéixer”, ja que es tractaren temes com a “internacionalització de les empreses, contractació i fiscalitat internacional, mitjans de cobrament i pagament internacionals afegint un component com el blockchain”, assegura Antonio Giménez, Director de la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’.

A més, en aquesta trobada es tractaran temes d’empresa familiar com “la successió de l’empresa familiar mortis causa o la nova llei concursal que es tramita actualment en el Congrés dels Diputats”. Des del Campus d’Alcoi de la UPV es convida a tots els interessats a assistir.