Inici Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV clausura un 2019 amb bones xifres...

El Campus d’Alcoi de la UPV clausura un 2019 amb bones xifres de matriculació

180
0
COMPARTIR

A tota Espanya existeixen desenes de campus universitaris que s’ubiquen més enllà de les principals ciutats on radiquen les principals universitats. Un exemple clar és la ciutat d’Alcoi, on tenen  seu ja 3 universitats diferents. La més antiga és la Universitat Politècnica de València (UPV), que gaudeix del seu Campus d’Alcoi, plenament integrat en la ciutat de capçalera de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

L’ens universitari politècnic celebra cada any quan arriba el Nadal un dinar amb la premsa en un esdeveniment que val per a fer balanç de l’any en curs. 2019 ha sigut positiu per al campus alcoià, que ha registrat bones xifres de matriculació. Aquesta situació no és comú a tots els campus nacionals que tenen la seua seu allunyada de la universitat matriu. Tant és així que el Campus d’Alcoi de la UPV registra llistes d’espera en graus com el d’Enginyeria Informàtica. I tot amb xifres de matriculació que, segons graus, s’apropen més a les d’una universitat íntegra que a la d’únicament un campus.

L’ens, a més, celebra aquest dimecres a partir de les 20h el Concert de Nadal, en el que participen la banda i el cor del campus. L’esdeveniment podrà seguir-se en directe per tvA, l’única televisió de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.