Home Economia El comerç d’Ibi activa de nou el trenet comercial per a incentivar...

El comerç d’Ibi activa de nou el trenet comercial per a incentivar les compres nadalenques

626
0
SHARE

El Nadal és una de les principals èpoques per al comerç de totes les poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Durant les setmanes de desembre i gener, els comerços fan al voltant del 40% de les seues vendes anuals, coincidint amb l’arribada del Pare Noel i els Reis Mags. Per això, des de les associacions comercials i els ajuntaments de la zona s’activen altres iniciatives per a donar suport a la campanya dels comerciants.

A Ibi, una de les idees llançades des de la Regidoria de Começ busca oferir un millor transport per les diferents zones comercials de la localitat. Es tracta del ‘tren del comerç’, un vehicle amb capacitat per a desenes de persones que recorrerà cadascun dels barris iberuts entre el 21 de desembre i el 5 de gener. L’objectiu és que els clients puguen acudir a qualsevol comerç de la localitat sense necessitat d’utilitzar el seu vehicle particular.

A més, es tracta d’una iniciativa que aporta un valor afegit en quant a l’ambientació del Nadal a Ibi. En anys anterior ja s’ha contrastat la seua validesa per a aquesta campanya. El trenet recorrerà els barris d¡Ibi d’una forma alternada, arribant al de Sant Miquel els dies 21 i 27 de desembre i 2 de gener; al de la Ciutat Esportiva i Sagrada Família el 22 i 29; a La Dulzura el 23 i 30; i a Campos i Mirasol els dies 26 de desembre i 3 de gener.

Les principals dates, és a dir, 24 de desembre, 4 i 5 de gener estan reservats per a Centre, la ubicació més comercial de la població. Els dies 25 i 31 de desembre, així com l’1 de gener, el servei estarà inactiu. Tots els recorreguts ixen del Mercat Central d’Ibi.