Home Alcoi El campus d’Alcoi de la UPV ha organitzat unes jornades per presentar...

El campus d’Alcoi de la UPV ha organitzat unes jornades per presentar el curs entrant 2022/23

0
SHARE

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de Valencià ha celebrat hui les jornades d’acollida d’un total de 700 nous alumnes que comencen la seua vida universitària. Aquests sumen un total de 2400 matriculats enguany als set graus, set màsters i dos dobles graus.

Aquesta jornada d’acollida s’ha aprofitat per a presentar el curs 2022/2023, sent el curs que, després de tres anys de pandèmia, es presenta com el retornament complet i final a la normalitat, les classes del qual començaran el dilluns 12 de setembre.

La jornada també ha servit per a informar els alumnes de les bondats de la ciutat d’Alcoi, de les eines, personal i instal·lacions de la Universitat a la seua disposició, entre elles els clubs d’activitats extracurriculars i el pla PIAE per a l’assessorament i integració d’alumnes.

Segons el rànquing de Xangai, la universitat que majors percentatges d’ocupabilitat té de tot el país. Aquesta es deu a la relació dels graus oferits amb l’àrea industrial de la zona, la segona més important de la Comunitat Valenciana. Una indústria dinamitzada pels alumnes que venen de fora i es queden a treballar als voltants.