Home Cocentaina Cocentaina obri el termini de solicitud per a multiples linies d’ajuda

Cocentaina obri el termini de solicitud per a multiples linies d’ajuda

232
0
SHARE
El Centre de Cocentaina, en una imatge d'arxiu.

L’Ajuntament de Cocentaina presenta la convocatòria per a diverses línies d’ajudes per a la promoció econòmica de la localitat i l’adequació de cobertes d’edificis. Aquestes ajudes es poden sol·licitar dins del mes de setembre a través de la Seu Electrònica o bé acudint presencialment al Registre General de l’Ajuntament Dues d’aquestes convocatòries són de l’àrea de Promoció Econòmica.

Una d’elles és C’CREA, una línia d’ajudes per a fomentar els negocis o les activitats econòmiques amb finançament municipal . Una altra línia és C’ACTIVA Cocentaina, amb finançament de la Diputació d’Alacant, l’objecte principal de la qual és pal·liar els efectes que han pogut tindre les pimes i micropimes a causa de la Covid-19. El termini de presentació de sol·licituds per a aquestes dues convocatòries s’acaba el 15 de setembre.

La resta d’ajudes que actualment es poden sol·licitar són les convocatòries d’ajudes per a la rehabilitació i millora de façanes, tancament i cobertes. Aquestes ajudes presenten la novetat que les actuacions subvencionables tenen caràcter retroactiu des de 2021, cosa que significa que poden entrar dintre d’aquestes ajudes totes aquelles actuacions acomplertes entre 2021 i finals de 2022.

Aquestes podran ser sol·licitades sempre que les actuacions estiguen previstes en les bases de les convocatòries i estiguen en les zones d’afectació, en concret engloben tot el casc antic, el barri de fraga i totes les pedanies, a banda de totes les edificacions que tinguen una antiguitat igual o superior a cinquanta anys. La dotació econòmica per aquestes línies és de finançament municipal, dotades amb més de 50.000 euros en cada convocatòria.