Home Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV invertirà 450.000 en la reforma de...

El Campus d’Alcoi de la UPV invertirà 450.000 en la reforma de l’edifici del Viaducte

0
SHARE

La Universitat Politècnica de València (UPV) ha licitat l’obra per a la rehabilitació i millora de l’accessibilitat de la històrica Escola Industrial, coneguda com l’Edifici de Viaducte. El pressupost base de licitació és de 450.639,86 euros sense impostos. La plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda ja recull la licitació ‘Rehabilitació i millora de l’accessibilitat de l’Escola Industrial situada a Passeig Ovidi Montllor. Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València’.

L’òrgan de contractació és el Rectorat de la Universitat Politècnica de València i les ofertes es poden presentar fins les 23:59h de el 6 de juliol de 2020.

L’edifici és propietat de la Universitat Politècnica de València. En l’actualitat, hi ha un acord entre l’ajuntament de la ciutat i la institució universitària perquè el consistori faci ús de part d’edifici per a ús educatiu. En ell, a banda de les instal·lacions del campus alcoià de la Politècnica, també es dona cabuda a l’Escola Municipal de Belles Arts (EMBA) de la ciutat.