Home Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV ofereix 585 places en 7 graus...

El Campus d’Alcoi de la UPV ofereix 585 places en 7 graus i 2 dobles graus per al curs 2024/2025

0
SHARE
El Director del Campus d'Alcoi de la UPB (esq.) i el Cap d'Estudis de l'ens (dreta) presenten el període de matriculacions del Campus d'Alcoi de la UPV.

Els ens formatius de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla es troben ja immersos en el procés de selecció del seu alumnat cara al proper curs 2024/2025. Els alumnes que més es juguen en les properes jornades són els que van a realitzar la prova d’accés a la universitat (EVAU), exàmens que comencen aquest proper dimarts 4 de juny.

El Campus d’Alcoi de la UPV és el principal ens universitari de la muntanya alacantina i donarà cabuda a prop de 500 alumnes que opten a ingressar en la formació universitària. Tal vegada alguns d’ells acaben formant-se a les aules del campus alcoià de la Politècnica, que a més ja ha obert el període de matriculacions en la seua primera fase.

En total, les aules universitàries de la UPV a la ciutat dels ponts ofeten fins a 585 places per al proper curs, encara que, si la demanda així ho exigeix, es podria arribar fins a les 700 places. Ho fa en 7 graus i 2 dobles graus, sent Enginyieria Industrial el grau que més places ofereix (110), sent els dobles graus d’ADE-Turisme i ADE.Enginyeria Informàtica les que menys places oferten (15).

A l’espera de més titulacions

Aquesta xifra suposa mantindre pràcticament la quantitat de places que l’ens ha estat ofertant durant els darrers anys. Tot a l’espera de que el Campus d’Alcoi de la UPV puga incorporar en propers cursos el grau en Cosmètica, el doble grau Tèxtil-Química i el Màster en Intel·ligència Artificial (IA).

La primera fase de les matriculacions ja està oberta fins el proper 15 de juny, data en la que s’obrirà una segona fase a la que ja podran optar aquells alumnes que hagen realitzar la EVAU.