Home Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV presenta la seua campanya de matriculació...

El Campus d’Alcoi de la UPV presenta la seua campanya de matriculació per al proper curs

195
0
SHARE

Ja s’ha presentat la campanya de matriculació del curs 2022-2023 del Campus d’Alcoi de la UPV en un acte que ha comptat amb la presencia de Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV i Marga Cabrera, directora de comunicació de l’UPV.

Una campanya que aquest any porta el lema: “UPV XXL, para un talento sin límites” amb l’objectiu de mostrar tota l’oferta formativa que presenten en graus i màsters oficials i, a més, captar talent dels futurs alumnes.

A més, el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València compta pel proper curs amb 600 places per cursar graus i dobles graus així com 100 places per a màsters.

Com a novetat, a setembre començarà a impartir-se el grau d’Enginyeria Robòtica, que ofereix 75 noves places. Aquesta se suma a la dels graus d’Administració i Direcció d’Empreses amb 95 places de primer curs, Mecànica amb 110, Informàtica amb 90, Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes amb 90 places, Elèctrica amb 65, , Química 60 i els dobles graus que combinen ADE amb Turisme i amb Informàtica, que ofereixen 15 places respectivament.

El procés de preinscripció arribarà en juny, després de saber els resultats obtinguts per la prova de selectivitat i a partir de juliol els alumnes podran fer la seua matrícula.