Home Alcoià El CampusTec del Campus d’Alcoi de la UPV tanca una nova edició...

El CampusTec del Campus d’Alcoi de la UPV tanca una nova edició amb un total de 25 participants

0
SHARE

El Campus Tecnològic d’estiu del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha finalitzat amb 25 participants de 9 municipis de les comarques centrals valencianes. L’objectiu ha sigut acostar les noves tecnologies amb la filosofia d’aprendre fent i com a forma d’oci alternatiu. Els participants cursen ESO, Batxillerat o Cicles Formatius. Han acudit al campus de L’Olleria, Ontinyent, Alcoi, Muro, Banyeres, Benasau, Ibi, Alcosser i Cocentaina.

El CampusTec el fan possible la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’, signada amb l’Ajuntament d’Alcoi; l’Ajuntament de L’Olleria, Generació Espontània, Obra Social Caixa Ontinyent i Multiscan Technologies. Professors del Campus d’Alcoi com Jaime Masià, Santi Ferrándiz, Juan Jesús Izquierdo i diferents voluntaris, també fan possible aquesta activitat totalment consolidada.

Els tallers impartits són sobre videojocs, introducció a Arduino Blocks, robòtica Lego, impressió 3D, robot Arduino, programació d’Apps, i internet de les coses. En finalitzar aquests tallers, els estudiants han pogut programar un videojoc, controlar dispositius a través d’internet, i dissenyar i programar un robot mòbil.