Home Cultura La tradicional falla del C.O. Sant Pasqual d’Ibi es centra enguany en...

La tradicional falla del C.O. Sant Pasqual d’Ibi es centra enguany en la Índia

667
0
SHARE

La falla que cada any confeccionen professors i usuaris del Centre Ocupacional Sant Pasqual d’Ibi és ja tota una tradició a la localitat. Cada any son més les persones que visiten el monument al Parc de les Hortes, on està prevista la cremà. Pràcticament durant tot el que ha transcorregut d’any, el centre ocupacional porta treballant en confeccionar un monument faller que ha implantat una nova festa a la població.

Enguany, la cremà tindrà lloc el proper dimecres 18 de març. Però abans, i com a novetat, l’organització ha decidit portar els ninots que confeccionen la falla als diferents centres educatius iberuts. La finalitat és que els joves de la localitat puguen votar per a indultar-ne un, cosa que es podrà fer fins el proper 16 de març a ubicacions com l’Ajuntament, la Piscina Municipal, el Mercat Centrel, el Museu del Joguet i el de la Biodiversitat, l’Arxiu Municipal, l’Oficina de Turisme o l’Hotel del Joguet.

El ninot que siga indultat es coneixerà el mateix matí de la cremà de la falla, que vindrà precedida d’un passacarrers amb els fallers majors. Un acte al que està convidada tota la població i visitants. A més, també poden gaudir de la mostra que alberga l’Arxiu Municipal, i que recull els 17 anys d’història que atresora aquesta tradició fallera del Centre Ocupacional Sant Pasqual d’Ibi.