Home Alcoi El circuit Sonora conclou a Alcoi amb Trobadorets

El circuit Sonora conclou a Alcoi amb Trobadorets

129
0
SHARE

Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura de la Generalitat per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, conclou aquest cap de setmana els concerts a Alcoi i es trasllada a Castelló de la Plana per a fer durant el mes de febrer totes les propostes de ‘jazz’ del circuit.

La proposta de música familiar de Trobadorets serà l’encarregada de tancar el seguit de concerts que han tingut lloc durant el mes de gener al Teatre Calderón d’Alcoi. El concert tindrà lloc el diumenge 30 de gener a les 18.00 hores.

En els seus 10 anys d’història, Trobadorets han fet quasi 500 concerts al llarg de tot el País Valencià, amb la qual cosa s’han convertit en un dels referents de la música familiar al nostre territori. El seu cinqué treball discogràfic, finalista als Premis Carles Santos 2020, ‘Paco, com ens fas xalar’, és un disc homenatge a Paco Muñoz en el qual revisen i reversionen la seua obra infantil en valencià per a crear un espectacle variat, molt nostre i, sobretot, divertidíssim.