Home Alcoi La nostra presentadora Ajo Valls conduirà els premis empresarials 2022 de la...

La nostra presentadora Ajo Valls conduirà els premis empresarials 2022 de la Cámara Oficial de Comercio, Industria y Servicios d’Alcoi al seu 135 aniversari

121
0
SHARE

La Cámara Oficial de Comercio, Industria y Servicios d’Alcoi lliura els seus premis empresarials el dia que compleix 135 anys, en una gala empresarial que se celebra en el Círculo Industrial i que comptarà amb la presència del president Ximo Puig.

La Cámara Oficial de Comercio, Industria y Servicios d’Alcoi celebra aquest dijous 27 de gener, des de les 19 hores i en el saló Rotonda del Círculo Industrial, els seus premis empresarials 2022 amb la presència del president de la Generalitat, Ximo Puig, del conseller de Economia Sostenible, Rafa Climent, representants de les associacions empresarials de la Comunitat Valenciana, la província d’Alacant, i Alcoi i comarca. La Cámara farà lliurament de 4 guardons en una gala presentada per la nostra periodista Ajo Valls i amenitzada pel grup musical Crescendo:

-Premi a la Indústria
-Premi al Comerç, Turisme i Serveis
-Premi a la Internacionalització
-Premi a la Trajectòria empresarial

El jurat, compost per representants de l’Ajuntament, de la Cámara i persones de reconegut prestigi en el món econòmic alcoià, es va reunir recentment per a valorar les candidatures presentades. La identitat de les empreses guanyadores es farà pública en la gala d’aquest dijous.

Una gala que es retransmetrà en directe pel canal de Youtube de Cámara Alcoy (https://www.youtube.com/channel/ucwajjkeardq7nefkzpewv2a) i que ha comptat amb la participació de múltiples entitats alcoianes com a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, l’alumne de la qual Alexis Sánchez Ridaura, ha dissenyat els trofeus. El Departament d’Assot i Moble de l’IES Cotes Baixes d’Alcoi ha construït un faristol personalitzat per a Cámara Alcoy que s’estrenarà aquest dijous, data exacta en la qual l’entitat compleix 135 anys d’història.

Un acte organitzat per Cámara Alcoy amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi, FEDAC i CAIXA POPULAR.