Home Castalla El Club Billar Castalla queda primer a la Divisió d’Honor nacional i...

El Club Billar Castalla queda primer a la Divisió d’Honor nacional i es classifica a la Copa de Europa

905
0
SHARE
Amb la disputa de la Fase d’Ascens a Primera Divisió aquest cap de setmana a Mijas es dona per conclosa la Lliga Nacional de Billar a Tres Bandes. El Club Billar Castalla ha sigut l’encarregat de protagonitzar la sorpresa més gran a la Divisió d’Honor, la màxima categoria de billar a escala nacional, ja que amb un equip molt jove, ha sorprés a tothom i s’ha imposat a la classificació general a tots els seus rivals.

L’equip format per Jesús Rico, David Martínez, Andrés Carrion, Eddy Merckx, Jorge Cantó, Iván Mayor i Carlos Carrión ha demostrat ser un equip molt curiós i lluitador i ha aconseguit mantenir a ratlla tots els seus rivals fins a l’última jornada. La resta del podi han estat formats pel Club Billar Móstoles i l’Associació Billar Palma que han finalitzat segon i tercer, respectivament.

Com va aconseguir l’equip castellut quedar primer?

El club va començar amb una gran primera volta, guanyant tots els partits a excepció d’un contra el club de Palma de Mallorca. No va ser fins a l’última jornada de la primera volta on van aconseguir el lideratge guanyant 8-0 contra el club de Móstoles, rival directe. “A partir d’ací comencem a creure que es podia aconseguir quedar campions” ha afirmat Jesús Rico, jugador del club. Durant la segona volta els partits van ser molt durs, perquè “tots els equips portaven els seus millors jugadors, incloent-hi estrangers dels millors del món” ha destacat Jesús.

A finals de la segona volta i a falta de tres jornades, el club tenia prou amb guanyar els dos primers partits per ser campions, ja que treien cinc punts als equips de Palma i Móstoles, que anaven darrere empatats a punts entre ells. Jesús ha explicat que “en el penúltim partit contra Granollers vam patir molt fins a l’últim moment, ja que dels quatre jugadors, n’havíem guanyat dos, n’havia perdut un i encara quedava en joc l’última taula on només ens valia la victòria”.

El resultat final va estar en un ajustat 40 a 39 que va donar la victòria a Castalla al partit per 6-2 i el títol de lliga que tant havien somiat. “Ja érem campions abans de jugar el següent partit contra Móstoles” ha afirmat Rico. Finament aquest partit el va guanyar el club de Móstoles i els va servir per a classificar-se a la copa d’Europa amb el club de Castalla.