Home Alcoi El Club Nou Bàsquet Alcoi comença la pretemporada amb els entrenaments dels...

El Club Nou Bàsquet Alcoi comença la pretemporada amb els entrenaments dels seus 12 equips

815
0
SHARE

Aquest dilluns 30 d’agost per la vesprada, el Nou Bàsquet Alcoi ha donat el tret d’eixida a la temporada 2021/2022, unint-se d’aquesta manera tots els equips al sènior masculí de Autonòmica que va començar la setmana anterior. Els jugadors i jugadores han tornat molt motivats i amb ganes, després d’una temporada atípica marcada per l’aturada provocat per la Covid19, i esperen viure aquesta temporada amb la major normalitat possible. Tot això complint amb tota la normativa sanitària vigent, el que ha propiciat que no s’haja transmès ni un sol contagi entre membres dels equips.

En total, aquesta temporada hi haurà 12 equips federats, dels quals 7 són masculins, 4 femenins i un aleví mixt, a més dels que es formaran en els Jocs Esportius amb els 7 col·legis convinguts. Cal ressaltar que el Mutua Llevant Nou Bàsquet Alcoi sènior femení, que milita a Primera Nacional, que és l’equip femení de la ciutat que milita en una categoria més alta, i continuarà dirigit per Lliris Rovira i Toni Aracil. Ha renovat gran part de el bloc de la temporada passada, amb un conjunt en el qual s’uneix la veterania i experiència, amb la joventut d’algunes jugadores, un grup en el qual totes comparteixen la il·lusió per disputar i gaudir en aquesta temporada que ve.

Igualment, cal assenyalar que hi ha algunes jugadores a prova per acabar de completar la plantilla. L’equip disputarà la Lliga Valenciana, una competició en la qual s’assegura jugar tres partits per entrar en rodatge, practicar allò entrenat i començar la lliga amb ritme de partit. El primer partit el tindrà el cap de setmana del 12 de setembre. Estan a l’espera de saber el calendari i els rivals.