Home Esports El colivenc Eusebio Càceres, 7º saltador de longitud del món als Mundials...

El colivenc Eusebio Càceres, 7º saltador de longitud del món als Mundials de Doha 2019

0
SHARE
Eusebio Càceres, el saltador d'Onil l Imatge d'Arxiu
Eusebio Càceres, el saltador d'Onil l Imatge d'Arxiu

Durant el cap de setmana s’ha dut a terme la competició atlètica més important del món a terres dels Emirats Àrabs. Els Campionats del Món d’Atletisme per als que les comarques de l’interior alacantí tenien presència gràcies a la classificació del saltador de longitud d’Onil Eusebio Càceres. Tot en un any que per a ell ha resultat del de la recuperació de sensacions després de passar diverses temporades lastrat per les lesions.

Càceres encetava la competició divendres amb l’objectiu de ser un dels 8 saltadors que accedien a la final, cosa que ha aconseguit després d’un salt de 8’01 centímetres. Amb eixa marca, inferior als 8’19 amb els que es va classificar per als campionats, Càceres seria l’únic europeu present a la final de longitud.

Ja en dissabte arribava el moment de la final de l’especialitat. Durant les jornades prèvies, el saltador d’Onil afirmava tindre un bot que l’apropara a la lluita pels metalls després de superar els seus problemes físics. No obstant, el primer bot del jamaicà Tajay Gayle, amb 8.69 -desena millor marca de la Història-, posava cara l’obtenció d’una medalla.

Càceres, per la seua banda, ha clavat el bot de la classificació amb 8’01 i acabava el concurs sent 7º en una competició que ha deixat el bronze en 8’34 per al favorit, el cubà Echevarria. Càceres, no obstant, acaba en una meritòria setena plaça que deixa bon sabor de boca després d’anys complicats per al saltador colivenc. Els nuls en els darrers salts, forçats per les grans marques dels seus rivals, han impedit al d’Onil optar als metalls.