Home Economia El comerç d’Ibi vol dinamitzar-se en torn a la promoció amb les...

El comerç d’Ibi vol dinamitzar-se en torn a la promoció amb les noves tecnologies

0
SHARE

El comerç és un dels sectors més importants en l’economia de qualsevol localitat, no sols pels béns i serveis que ofereix, sinó per la gran quantitat de persones que treballen en ell. Els comerciants depenen, quasi en exclusiva, de les vendes que duguen a terme per a mantenir a flot els seus establiments, independentment de la seua tipologia. D’ací que atraure clients siga una de les seues prioritats.

Per a contribuir en aquest esforç, l’Ajuntament d’Ibi organitza dos cursos mitjançant els quals els comerciants de la vila joguetera poden assolir conceptes de promoció. Aquest fet ajuda a millorar la capacitat d’atracció dels comerços, més enllà de l’oferta comercial que continguen els seus aparadors. A més, el curs es basa en l’ús de les noves tecnologies, amb un ús creixent, per a atraure potencials compradors.

El primer dels cursos tindrà lloc durant els propers dilluns 14 i dimarts 15 d’octubre i es centrarà en com xarxes socials com l’arxiconegut Whatsapp poden ajudar a donar més ressó, per exemple, a la pàgina web d’un determinat negoci. El segon curs es desplaça als dies 11 i 12 de novembre, també dilluns i dimarts. Es centra en el potencial de la fotografia i la seua difusió per xarxes socials com a soport de les tècniques de màrqueting.

Tots dos cursos són gratuïts i tindran lloc a la fàbrica Pilen en horari de 15 a 17 hores. Tindran una elevada càrega pràctica per a que els comerciants apliquen in situ els conceptes assolits.