Home Economia El comerç iberut celebra un mercat amb gastronomia i música a la...

El comerç iberut celebra un mercat amb gastronomia i música a la Fàbrica Rico

0
SHARE

Una vintena de comerços d’Ibi participaran entre el 8 i el 10 de novembre en la fira comercial Ibimarket, una iniciativa pensada per a posar en valor els atractius del comerç de la localitat. L’esdeveniment tindrà lloc a la Fàbrica Rico, ubicada en ple casc antic de la localitat i un punt de referència per a qualsevol veí. Ibimarket, nom que ha rebut la fira, completarà la seua oferta afegint més atractius al merament comercial per a atraure més visitants.

Així, la programació de la fira avarca també gastronomia i oci, en forma de food trucks i concerts de música. Durant les 3 jornades, està prevista la presència de diversos camions de menjar on tastar diferents especialitats culinàries. Per a donar ambient, al llarg del cap de setmana en que es celebra l’esdeveniment també hi han previstos concerts, destacant els gèneres rock i indie.

A banda, la Fàbrica Rico comptarà amb atraccions per als més menuts, amb la intenció de que famílies senceres puguen apropar-se a la fira i dinamitzar el comerç local.