Home Destacats El Consell comença el Seminari de Govern – Estiu 2018, que se...

El Consell comença el Seminari de Govern – Estiu 2018, que se celebra a Castalla i Biar

1191
0
SHARE

El Consell ha iniciat aquest divendres, 20 de juliol, el Seminari de Govern – Estiu 2018, que té com a objectiu realitzar una avaluació de la gestió del Govern valencià durant el darrer semestre, així com definir les línies d’actuació prioritàries per als propers mesos.

En el marc d’aquesta trobada, que se celebra a les localitats de Castalla i Biar i que es prolongarà fins diumenge que ve, tant el president de la Generalitat, Ximo Puig, com la resta de membres del Consell han inclòs en la seva agenda, en aquesta primera jornada de treball, actes en diferents municipis de la comarca de l’Alt Vinalopó.

Les activitats han arrancat aquest divendres amb el Ple del Consell, que ha celebrat la seva reunió setmanal a l’Ajuntament de Castalla. Després de presidir la sessió plenària, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat l’empresa familiar Mobles Orts en aquesta mateixa localitat.

Per la seva banda, el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha visitat el Palau del Marqués de Dos Aigües d’Onil, acompanyat de l’alcaldessa, Humi Guill. A continuació, el conseller ha vistat l’empresa de joguines Indústria Auxiliar Juema i la signatura dedicada a fabricació de cilindres centrifugats temperats per la indústria alimentària Fundiciones Balaguer.

Pel que fa a la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, ha realitzat una visita als jutjats d’Ibi per conèixer de primera mà la situació de la seu judicial.

A més, el conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha visitat els treballs de rehabilitació de l’edifici del Museu de Villena, acompanyat per l’alcalde de la localitat, Francisco Javier Esquembre, mentre que la consellera d’Agricultura, Medi Ambient , Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, ha visitat el paisatge protegit de la Serra del Maigmó i Serra del Sit, al terme municipal de Tibi.

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, per la seva banda, s’ha reunit amb l’equip directiu de l’hospital Verge dels Lliris d’Alcoi. Així mateix, una delegació de la Conselleria d’Economia, encapçalada pel conseller d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, s’ha desplaçat fins a l’Ajuntament del municipi d’Agres per conèixer com s’estan desenvolupant els programes del Servei Valencià de ocupació i Formació, Servef, entre ells Avalem Joves.

La titular d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, també ha desenvolupat la seva agenda a la província d’Alacant, on ha visitat les obres d’electrificació i construcció del nou baixador Benidorm-Intermodal del TRAM d’Alacant, mentre que el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha visitat la Casa Museu Azorín de Monòver.