Home Destacats La Diputació d’Alacant aprova invertir 2 milions d’euros per a ampliar el...

La Diputació d’Alacant aprova invertir 2 milions d’euros per a ampliar el Parc de Bombers d’Ibi en terrenys annexes a ell

0
SHARE

El Consorci Provincial de Bombers de la Diputació d’Alacant invertirà aquest any 4.105.000 euros en la construcció dels parcs auxiliars d’Ibi i Villena. El Consell de Govern de l’ens provincial ha aprovat aquesta setmana la modificació de crèdit que permetrà dotar de fons aquests projectes amb els quals la institució alacantina pretén millorar les instal·lacions existents en ambdues localitats.

El Diputat d’Emergències, Javier Sendra, ha destacat que les noves construccions “permetran una millora integral de les instal·lacions, adaptant-les a les noves necessitats del servei i dotant-les de mitjans més moderns, eficaços i més prestacions per al seu ús pels efectius de el Consorci de bombers d’Alacant”.

El nou parc d’Ibi, a l’obra es destinaran 1.972.655 euros, s’ubicarà en els terrenys annexos a l’actual, al costat del poliesportiu, amb una superfície d’uns 3.000 metres quadrats. El consell celebrat aquest dijous ha aprovat, en aquest sentit, la cessió per part de l’Ajuntament d’aquesta parcel·la que, donada la seva ubicació estratègica, millorarà la connectivitat i, per tant, el temps de resposta davant les emergències.

Per la seva banda, la inversió de el Consorci de Bombers al parc auxiliar de Villena ascendirà a 1.710.361 euros. En aquest cas, el consistori cedirà també la parcel·la, situada al carrer Poceros, amb una superfície de 7.000 metres quadrats.

“Des del propi Consorci i des de la Diputació, que aquest any ha incrementat fins als 29,8 milions d’euros l’aportació a aquest ens. Estem realitzant un esforç molt important perquè la província d’Alacant compte amb un servei de prevenció i extinció d’ incendis de primer nivell”, ha ressaltat Sendra.