Home Alcoi L’inici de la temporada de piscines deixa dades properes a les d’abans...

L’inici de la temporada de piscines deixa dades properes a les d’abans de la pandèmia a Alcoi

497
0
SHARE

S’han comptabilitzat 6.019 accessos des que el passat 18 de juny començara la temporada.

La ciutadania d’Alcoi ha realitzat un gran acolliment a l’obertura de les Piscines Municipals amb unes xifres semblants a les de temporades arrere en les quals no hi havia incidència de la pandèmia.

Durant els 13 dies del mes de juny que les instal·lacions municipals portes obertes, s’han sumat un total de 6.019 accessos, amb clar protagonisme per als més joves, que durant els primers dies d’obertura, coincidint amb els seus últims dies lectius, van aprofitar per a donar-se els primers capbussons de l’estiu.

Del total dels 6.019 accessos, 3.121 corresponen a joves d’entre 6 i 16 anys, sent aquesta la franja d’edat líder en assistències fins hui. Per piscines les dades d’accessos són els següents: Piscina de Batoi 1.107 usuaris; Piscina de Caramanxel 1.664 usuaris; i Piscina José Trenzano Alós 3.248 usuaris.

Una altra dada destacada és la venda de carnets de temporada que ascendeix a 299, una xifra elevada comparativament a altres temporades en aquestes mateixes dates. L’abonament de temporada més demandat és el de la modalitat Matrimoni + 2 fills, sent el de Matrimoni + 1 fill el que ocupa la segona plaça en demanda.

Les piscines municipals mantenen els seus horaris habituals d’obertura de dilluns a diumenge de 10 a 20h.

La temporada de piscines a Alcoi s’estendrà fins diumenge 5 de setembre, que encara es poden adquirir els bons de temporada a les oficines del Centre d’Esports i que l’obertura i estada en les mateixes està regulada sota els protocols sanitaris derivats de la Covid19.