Home Alcoi El Covid19 s’emporta la vida de la primera tècnic en cuidats d’infermeria...

El Covid19 s’emporta la vida de la primera tècnic en cuidats d’infermeria al Departament de Salut d’Alcoi

0
SHARE

Les bones dades que porten jornades registrant-se a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla han patit hui un trist contrapès. Ha sigut, a més, en el pitjor dels indicadors de seguiment de la pandèmia, com és el de les víctimes mortals. Aquest dimarts, la Conselleria de Sanitat Universal ha comunicat la primera mort d’una tècnic en cuidats d’infermeria al Departament de Salut d’Alcoi.

L’afectada portava més d’un mes i mig en tractament a la UCI i aïllada, ja que havia donat positiu en les proves de detecció del coronavirus. Es tracta de la primera víctima mortal del virus entre el personal sanitari especialista a tota la muntanya alacantina. La sanitària que ha perdut la vida per la pandèmia al departament de la muntaya suposa l’única mort per coronavirus de tota la jornada a la província d’Alacant.

Els companys han guardat 5 minuts de silenci a les portes de l’Hospital Verge dels Lliris per a retre homenatge a la sanitària que ha perdut la vida salvant-ne altres al centre hospitalari alcoià. Fou contractada el passat 20 de març per a cobrir la manca de personal degut a la pandèmia. Tot el personal de l’hospital ha llegit un manifest de suport a la família. Unes paraules a les que es suma aquesta casa, que vol enviar tot l’ànim per als seus éssers volguts.