917
0
SHARE

Bona entrada en el Poliesportiu de Sant Vicent del Raspeig amb gran afluència de públic alcoià. El Sant Vicent vestia amb samarreta roja, pantalons i mitjanes negres, l’Alcoyano amb el seu habitual equipament blanc-i-blau.

La primera meitat va començar i va acabar en taules, malgrat que els porters, sobretot el de l’Alcoyano van estar pràcticament inèdits. No obstant això en el minut 37 Juli es va inventar un gol a passada d’Óscar Díaz, ajustant el seu llançament al cep del pal. Tres minuts més tard en el seu primer atac en tota la primera part, empatava el Jove, per mitjà de Cobo i tots dos equips s’anaven a vestuaris per a afrontar la segona meitat.

Després de la represa l’Alcoyano es va trobar amb un rigurós penal assenyalat sobre Óscar Díaz que es va encarregar de transformar Jony Ñíguez en el 1-2. A partir d’ací els blanc-i-blaus van fer internacional al porter local Alberto que va fer grans parades però que no va poder evitar que el alcoyanista Juanma Acevedo, nascut a Sant Vicent del Raspeig, anotara el 1-3 després de jugada de Ruba i Óscar Díaz . Els locals semblaven tocats, però van traure forces per a anotar el 2-3, marcant Pruden. Amb aquest marcador un jugador local va tindre una preocupant lesió i es va sol·licitar fins i tot una ambulància pels problemes respiratoris que patia, afortunadament va poder eixir després d’almenys 5 minuts, pel seu propi peu, no va poder ser substituït perquè el seu equip ja havia fet els 5 canvis. Així i tot sí jugador se’l van emportar a l’Hospital. Al final el col·legiat va afegir 8 minuts en les quals el Deportivo va tindre una infinitat d’ocasions. El marcador ja no es mouria, però vam veure el debut del canterà Josué que va jugar els últims 5 minuts.

Per l’Alcoyano van jugar: José Juan, Navarro, Garcés, Raúl González, Devesa, Diakité (Jorge Moltó), Jony Ñíguez, Juli (Josué), Acevedo, Óscar Díaz (Fran Machado) i Ruba.

La setmana vinent l’Alcoyano rebrà en El Collao al Eldense de l’ex alcoyanista Nebil. El Deportivo continúa líder amb 36 punts.