Home Cultura El Festival Nits Màgiques apropa a Sant Joan 3 setmanes de música,...

El Festival Nits Màgiques apropa a Sant Joan 3 setmanes de música, art i gastronomia entre juliol i agost

0
SHARE
Els Jardins d'Abril de Sant Joan durant una actuació passada del Festival Nits Màgiques.

El Festival Nits Màgiques oferirà als assistents una experiència sensorial, des de l’accés fins abandonar el recinte natural dels Jardins d’Abril, a la localitat de Sant Joan d’Alacant.

Als concerts dels artistes de primer nivell, de la talla de The Waterboys, Los Del Rio, Crystal Fighters, Israel Fernández o Miranda!, entre d’altres, s’hi suma un ampli programa d’activitats complementari que inclou market d’artesania i disseny, performances, gastronomia, art en viu, exposicions, màgia, dansa, així com altres actuacions de grups i solistes locals a l’Escenari Jardí. El Festival Nits Màgiques és una proposta on la creativitat i l’expressió es fusionen per oferir records inoblidables.

Gastronomia de primera

El Festival Nits Màgiques anuncia que el Restaurant Luna by Terre oferirà una proposta gastronòmica d’alta qualitat i amb segell propi en aquesta dotzena edició. Plats tradicionals i entranyables amb tocs divertits, amb elements que sorprenen i que marquen la diferència. Sempre sota reserva i amb un horari especial de 20:30h a 22:30h, hora d’inici dels concerts i espectacles.

L’Espai Gastro Street permetrà gaudir del producte local de manera més informal i distesa amb amics i família. Hi hauran Food Trucks i córner de la mà d’Alacant Street Food Market amb un ampli ventall d’elaboracions dolces i salades, amb montaditos, mollets, creps, burgers, amanides i altres opcions per a tots els paladars.

Programació variada i multidisciplinar

Un dels aspectes distintius del Festival Nits Màgiques és la gran oferta d’oci i cultura que integra a l’entorn. Com a primeres confirmacions, el programa oferirà exposicions dels artistes plàstics Marina Iborra, De La Heras, Pepe Pétalo i Terra Jaén, pintura en directe per Tachi Lloret i José Nasper, performances per Jauja Espectacles, màgia per Juan El Mago i maquillatge Stand Make up by Susana i Yeri, Glitter Neó.

També hi haurà música a l’Escenari Jardí amb les actuacions de Xeco Rojo, Andrea Borrás, Alkimia o Greit, entre molts d’altres, i un market artesà per Mezclarte Eventos. I no faltaran les sessions dj’s, per amenitzar cadascuna de les festes, amb pesos pesants en cabina com Jes_Set, Suzukid, Adriasola, Modafokastyle, Ivan Bordalàs, David Lagos, Marcos Amorós i Valentín Berenguer, juntament amb altres encara per confirmar.

Últimes entrades a la venda

El Festival Nits Màgiques ha penjat el cartell de ‘tot venut’ per als dies en què actuaran Rozalén i La Oreja de Van Gogh. Queden les últimes entrades per a Ángel Martín, i per a la resta de dies, la majoria, ja s’ha venut més del 60% d’un aforament que és reduït per les condicions tan exclusives del festival. Les entrades estan disponibles en aquest enllaç.