Home Benimassot El foc reviu prop de Benimassot i obliga als Bombers a intervindre...

El foc reviu prop de Benimassot i obliga als Bombers a intervindre per a evitar reproduccions en l’incendi de Vall d’Ebo

0
SHARE
La localitat de Benimassot, a la dreta, prop del límit on han arribat les flames de l'incendi de la Vall d'Ebo.

Des que a finals de la passada setmana es donara per controlat l’incendi de la Vall d’Ebo -que ha afectat als termes municipals de diverses poblacions del Comtat- no s’havia produït cap rebrot dins de la superfície del sinistre, que avarca més de 100 quilòmetres. Diverses dotacions del Bombers de la Diputació i vàries unitats de Bombers Forestals resten dins del perímetre per a vigilar qualsevol punt calent dels que encara resten en ell.

No obstant, aquesta passada nit sí ha tingut lloc una xicoteta reproducció del foc dins del terme municipal de Benimassot. La localitat del Comtat marca un dels límits més endinsats en la província als que han arribat les flames. La revifada ha tingut lloc en plena nit i ha pogut ser extingida pels efectius d’emergències presents dins del perímetre de l’incendi.

Dispositiu de guàrdia

A hores d’ara resten de guàrdia dos dotacions completes dels Bombers, dos Brigades Forestals i dos autobombes. Tot el dispositiu es manté en alerta, ja que l’incendi està controlat però no extinguit, pel que la vigilància continua sent un factor primordial per a tancar el sinistre després de cremar prop de 13.000 hectàrees.