Home Destacats Ibi promou el Bo Consum finançat per la Diputació d’Alacant

Ibi promou el Bo Consum finançat per la Diputació d’Alacant

0
SHARE
Cartell promocional Bo Consum.
Cartell promocional Bo Consum.

L’ajuntament promou l’ús del Bono Consum a Ibi finançat per la Diputació d’Alacant. Aquest bo subvenciona el 50% de totes les compres als establiments adherits. Els bons són de 10€, 20€ i 50€, suposant que els consumidors/es puguen adquirir-los a meitat de preu, és a dir, per 5€, 10€ i 25€ respectivament.

Els comerciants que tinguen un comerç, establiment d’hostaleria o empresa de serveis al terme municipal d’Ibi tindran possibilitat de formar part de la campanya adherint-se a partir d’avui dimarts, 23 d’agost, i donant-se d’alta a la web oficial, introduint les dades i la documentació sol·licitada.

Els consumidors tindran oportunitat d’adquirir els seus bons, de l’1 de setembre a l’1 d’octubre a la web oficial, on es triarà el bo o els bons que més els interessen i s’efectuarà el pagament segur obligatòriament amb una targeta bancària.

Per a persones amb dificultats per a la tramitació en línia, podran sol·licitar els seus bons de forma presencial el 6 i 7 de setembre de 10:00 a 14:00 al Centre d’Atenció a Visitants, al costat de l’Oficina de Turisme a la plaça Centenari del Joguet.