Home Benilloba El govern de Benilloba atribueix a la prioritat per a la Covid19...

El govern de Benilloba atribueix a la prioritat per a la Covid19 el fet de no retirar decoració nadalenca

353
0
SHARE

La passada setmana, l’oposició a l’Ajuntament de Benilloba que encarna la formació Independents per Benilloba criticava el fet de que la població encara té alguns elements de la decoració del Nadal al casc urbà. Un fet que els va portar a criticar el que consideren com “deixadesa” per part de l’equip de govern, ostentat per la dupla PP-PSPV. Ara, les dos formacions s’han defensat en un nou comunicat de premsa.

Afirmen que el fet de que l’arbre de Nadal i part de la decoració d’aquesta etapa de l’any continuen a la població perquè la pandèmia de coronavirus ha desplaçat qualsevol altre prioritat del Consistori. Un fet el que cal afegir, afirmen, les destrosses que va provocar el temporal ‘Glòria’. També és el virus el que ha mantingut tancat l’Ajuntament des de l’inici de l’Estat d’Alarma, tot i que els mandataris de la població del Comtat asseuren que el servei s’ha seguit prestant de forma telemàtica i amb atenció telefònica d’Alcalde i regidors.

L’Ajuntament de Benilloba recuperarà, previsiblement, part de la seua funcionalitat amb l’entrada en Fase 3 de la desescalada. De fet, s’espera celebrar el proper plenari en format presencial a últims d’aquest mes de juny.