Home Sanitat Tibi també crida l’ateció als veïns pels abocaments incontrolats de deixalles als...

Tibi també crida l’ateció als veïns pels abocaments incontrolats de deixalles als contenidors

358
0
SHARE

Els 3 mesos complerts d’Estat d’Alarma han suposat una molt menor mobilitat per a la població en general a les localitats de l’interior alacantí. Però eixe civisme continua sense fer-se palès a comportaments com el de l’abocament de residus a diverses localitats de la zona. Ja ha ocorregut a Ibi, i ara és l’Ajuntament de tibi qui ha detectat mancances i comportaments incívics a aquest respecte.

Ho corroboren les imatges captades pels operaris de l’empresa que presta el servei de recollida de residus a diferents punts tant del casc urbà com del disseminat rural tiberut. Les deixalles s’acumulen a diferents punts del terme municipal, reduïnt considerablement el grau de salubritat allà on es detecten i perjudicant seriosament la imatge de la població. Uns comportaments que el Consistori considera aïllats però que afecten al conjunt de la ciutadania.

La població de la Foia, amb poc més de mil habitants al casc urbà i altres tants a les urbanitzacions perifèriques, ha fet una crida al trellat en l’abocament de residus. Demanen que no es dipositen en cas de que els contenidors estiguen plens, i que es respecte l’horari d’abocaments per a evitar concentracions de residus que poden desembocar en altres problemes de salubritat i imatge.