Home Cocentaina El Govern de Cocentaina s’abaixa els sous un 10%

El Govern de Cocentaina s’abaixa els sous un 10%

0
SHARE
Imatge del plenari del 6 de juliol de l'Ajuntament de Cocentaina

El nou Govern de coalició de Cocentaina, format pel PSPV-PSOE i Compromís, ha acordat rebaixar-se els sous un 10%. D’aquesta manera, el sou d’alcaldia, que fins ara ascendia a 49.728,66 euros, es reduirà fins als 44.755,80 euros.

Una altra de les mesures que s’ha aprovat afecta la nova periodicitat del plenari municipal, el qual tornarà a ser mensual en compte de bimensual. De la mateixa manera, s’han modificat les quanties que percebrà cada regidor als plenaris (120 euros) i a les comissions informatives (50 euros).

Per acabar, han fet públic l’organigrama polític de l’actual consistori, quedant de la següent manera: hi haurà 2 alliberaments al 100% (els quals corresponen a l’alcalde i al primer tinent d’alcalde), 2 al 75%, altres 2 al 50% i els darrers 4 al 25%.

Segons Jordi Pla, alcalde de Cocentaina, «hi haurà plenaris cada mes i un total de 5 comissions informatives. Apostem per la participació i per la transparència en la gestió». A més, Pla ha afegit que «reduïm un 10% els salaris de l’equip de govern».

En paraules de Rubén Muñoz, primer tinent d’alcalde, «l’estructura organitzativa consensuada amb l’equip de govern pensem que és la necessària per respondre de manera eficaç i eficient a les demandes de la nostra població. L’operativa d’un Ajuntament com el nostre requereix molta dedicació diària i amb aquesta estructura creiem que suplim eixa necessitat».