Home Cultura El Govern d’Espanya declararà les bandes de música de la Comunitat com...

El Govern d’Espanya declararà les bandes de música de la Comunitat com a manifestació representativa del patrimoni cultural immaterial a proposta de la Generalitat i el Ministeri de Cultura

0
SHARE

El Govern d’Espanya declararà les bandes de música de la Comunitat Valenciana com a manifestació representativa del patrimoni cultural immaterial a proposta de la Generalitat i del Ministeri de Cultura i Esport.

Aquest ha sigut un dels temes abordats pel president de la Generalitat, Ximo Puig, amb el ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes, en la trobada que han mantingut aquest dilluns al Palau. Tots dos responsables polítics s’han reunit també amb la presidenta de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Daniela González.

La iniciativa, presa conjuntament per totes dues administracions, té com a objectiu el reconeixement del conjunt de societats musicals i bandes que es vertebren i desenvolupen en tot l’àmbit de la Comunitat Valenciana. “Les bandes de música vertebren la Comunitat Valenciana i aquest reconeixement és una cosa molt positiva en el qual treballarem”, ha subratllat el ministre.