Home Destacats Eusebio Càceres es queda de nou a les portes d’una medalla als...

Eusebio Càceres es queda de nou a les portes d’una medalla als Europeus d’Atletisme de Múnich

430
0
SHARE
Eusebio Càceres durant una de les seues participacions amb la Selecció Espanyola.

Una vegada més, la sort li ha donat l’esquena al saltador de longitud colivenc Eusebio Càceres. Aquesta vegada ha sigut als Campionats d’Europa d’Atletisme que es disputen durant aquesta setmana a la ciutat alemana de Múnich. El d’Onil ha entrat de nou en la final de la seua especialitat, cosa que sol fer en cada competició que disputa, ja siga Jocs Olímpics, Mundials, Europeus o Nacionals. Però, de nou s’ha quedat a les portes de les medalles.

Càceres ha aconseguit una marca de 7.98m, quedant-se a sols 8 centímetres de la plata i el bronze, que han saltat ambdos 8,06m. Per davant d’ells un extraterrestre com és el grec Miltos Tentoglou, amb un salt estratosfèric de 8,52m que, a més, ha establert el rècord dels campionats. Amb aquesta marca, el colivenc és de nou quart a una nova final internacional, cosa que ja va ocórrer als Jocs Olímpics de Tóquio 2020, als Mundials de Moscou i a l’Europeu de Zúrich.

Les sensacions de Càceres després de la prova no han sigut bones, i el conegut com a ‘Saltamonts d’Onil’ ha mostrat el seu malestar per no haver aconseguit un metall que considerava viable. Després de tot, Eusebio ja ha aconseguit saltar 8.37m en ocasions anteriors. No obstant, es remet a la seua caboteria per a alçar de nou el vol i aconseguir medalles en futurs campionats.

Modificació dels jutges

En un primer moment, Eusebio Càceres ha acabat la final de longitud en 5a posició, encara que la decisió final dels jutges l’ha aupat cap a la 4a plaça, la de la popularment coneguda com a ‘medalla de xocolate’. El que haguera sigut subcampió d’Europa, el britànic Fincham-Dukes, va realitzar uin primer salt de 8.06m que, finalment i després de la reclamació de les delegacions espanyola i francesa, va ser considerat il·legal.