Home Alcoià El MARQ realitzarà un cicle gratuït de trobades debatre i reflexionar al...

El MARQ realitzarà un cicle gratuït de trobades debatre i reflexionar al voltant de qüestions relacionades amb la igualtat de gènere

0
SHARE
Mª Carmen Jover, Diputada d'Igualtat.
Mª Carmen Jover, Diputada d'Igualtat.

El MARQ, en col·laboració amb la Diputació d’Alacant, oferirà a partir del dimecres 28 de setembre un cicle gratuït de sis trobades per la igualtat de gènere amb què es pretén debatre i reflexionar al voltant de qüestions relacionades amb el desenvolupament de polítiques d’igualtat en l’àmbit mundial. Les inscripcions per participar en les jornades s’han de fer a través del la seua pàgina web.

Carmen Jover, Diputada d’Igualtat, ha destacat la importància d’“obrir i generar espais de debat i coneixement sobre una qüestió tan important com és la igualtat de gènere per abordar-la des de diferents enfocaments i entre tots avançar en la cerca de fórmules que ens acosten cada vegada més a una igualtat real entre homes i dones”.

El cicle s’adreça a personal tècnic i polítics d’entitats locals i a organitzacions sense ànim de lucre que treballen en aquest àmbit. Durant les primeres sessions de les trobades dutes a terme en 2022 es tractaran temes com les polítiques públiques d’igualtat de gènere des del local, la gestió de la igualtat de gènere des dels recursos humans, els plans d’igualtat i les mesures de conciliació i corresponsabilitat i les imatges i la comunicació institucional no sexista.

A les sessions de l’any 2023 s’abordarà la igualtat de gènere des del treball amb joves a l’acció local, les masculinitats igualitàries a les polítiques d’igualtat de gènere d’àmbit local, la igualtat de gènere des del moviment associatiu i el paper dels consells de participació ciutadana en el desenvolupament de les polítiques d’igualtat de gènere.