Home Alcoi El Mercat de Nadal d’Alcoi torna a la Glorieta oferint productes nadalencs...

El Mercat de Nadal d’Alcoi torna a la Glorieta oferint productes nadalencs locals i de proximitat

575
0
SHARE
Mercat de Nadal d'Alcoi de 2021.
Mercat de Nadal d'Alcoi de 2021.

La Regidoria de Comerç d’Alcoi amb la col·laboració de la Cambra de Comerç, Federació de Comerç i ACECA ha organitzat un any més ‘El Mercat de Nadal’. Tindrà lloc del 3 al 8 de desembre a La Glorieta en horari de 10.30 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.30 hores. L’activitat comercial comptarà amb parades que oferiran els seus productes nadalencs locals i de proximitat. Aquest any ha augmentat el nombre de parades fins a 40.

Com altres anys, el mercat tindrà una part solidària, amb entitats benèfiques. Aquesta iniciativa forma part de la campanya de Càritas ‘Que ningú passe fred aquest hivern’ amb la intenció de seguir intentant ajudar per aconseguir butà per les famílies més vulnerables. També comptarem amb L’Associació Cultural Samarita que posarà a la venda entrades per al campament reial el dia 3.

“Un any més encetem el projecte d’Alcoi Ciutat del Nadal amb aquest Mercat en un lloc tan emblemàtic com la Glorieta on els nostres comerços oferiran gran quantitat de productes que de segur ens ajuden a poder fer els nostres preparatius per aquestes festes. Agrair la seua col·laboració i implicació que ha contribuït a poder parlar ja d’aquesta cita ineludible amb el nostre comerç de proximitat”.

Llistat d’activitats: