Home Castalla La Fira del Nadal de Castalla augmenta xifra d’expositors per al cap...

La Fira del Nadal de Castalla augmenta xifra d’expositors per al cap de setmana previ a les Festes

0
SHARE

La proximitat de les dates en que el Pare Noel i els Reis Mags visiten les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla és una ocasió ideal per a dur a terme accions de dinamització del comerç. Cal tindre en compte que molts comerços tenen en el Nadal la seua temporada alta de vendes. Un fet pel que la immensa majoria de localitats de la muntanya alacantina convoca mercats i fires amb les que atraure no sols als seus propis veïns, sinó també als de les localitats veïnes. És el que ha ocorregut també a Castalla amb una nova convocatòria la seua Fira del Nadal.

Es celebrarà entre els dies 15 i 17 de desembre, a una setmana vista de les celebracions nadalenques. Una data en la que Ajuntament, comerciants i hostalers esperen una elevada participació per part dels veïns de Castalla. Tot en una nova edició d’aquest esdeveniment que porta aparellada una nodrida programació cultural. No sols el comerç i la gastronomia castelluts estaran als carrers de la capital de la Foia, sinó també, música, projeccions i un llarg seguit d’activitats per als xiquets.

Més establiments participants

La Fira del Nadal comença a convertir-se en un esdeveniment marcat al calendari pels comerciants castelluts. Tot i que la participació encara no és absolutament massiva, des del Consistori sí que han detectat un increment de la xifra d’establiments participants respecte a anys anteriors. La Fira de Nadal de Castalla comporta també l’encesa de l’enllumenat urbà, que arriba també a la urbanització Castalla Internacional.