Home Destacats El ministre José Luis Escrivà visita Ibi i defensa la validesa dels...

El ministre José Luis Escrivà visita Ibi i defensa la validesa dels Fons Europeus com a motor de transformació a la muntanya

0
SHARE
El ministre Escrivà i altres càrrecs socialistes a l'Ajuntament d'Ibi.

El Ministre de Transformació Digital, José Luis Escrivá, el diputat nacional i secretari general provincial del PSPV-PSOE, Alejandro Soler i la candidata a l’euro parlament i exministra Leire Pajín han fet una visita al municipi d’Ibi. Durant la trobada, el ministre Escrivà ha declarat que “necessitem una Comissió Europea que realment tinga interioritzat que Europa ha d’avançar en noves tecnologies, que ha d’invertir en innovació i que ha d’invertir en ciència. L’actual Comissió Europea ha treballat en aquesta direcció”.

Per la seva banda, Alejandro Soler, diputat al Congrés i secretari general provincial dels socialistes, ha destacat que “acabem de visitar l’Institut Tecnològic del Plàstic d’Ibi, que és un veritable exemple de com apostar per la innovació per la incorporació de la intel·ligència artificial, en definitiva, per apostar per una nova economia de transició digital això és el que està fent Ibi amb l’AIJU de la mà de les ajudes de la Unió Europea i del govern d’Espanya, que és un veritable exemple a seguir per moltes altres empreses de molts altres sectors i Ibi n’és l’exemple a seguir en aquest sentit”.

Respecte a les eleccions europees, el diputat nacional ha assegurat que “vull animar tots i totes acudir massivament a votar, és fonamental que apostem per una Europa en què hi hagi convivència i en què no hi hagi murs, com volen altres. Una Europa on apostem per la justícia social i per la redistribució de la riquesa, una Europa on apostem per l’extensió dels drets i llibertats i no per la intolerància. Una Europa on defensem la pau i la sostenibilitat mediambiental, en definitiva, l’Europa que hem construït de la mà del Partit Socialista”.

Finalment, ha pres la paraula Leire Pajín, exministra i número vuit a l’euro parlament pel PSOE, que ha assegurat que “els fons europeus són el motor d’aquests projectes innovadors i creen tecnologies capdavanteres. Diumenge ens juguem que aquests fons segueixin sent el motor de l’economia en aquesta comarca”.