Home Alcoi El musical sobre Camilo Sesto s’estrenarà a Alcoi i recorrerà Espanya i...

El musical sobre Camilo Sesto s’estrenarà a Alcoi i recorrerà Espanya i Amèrica promocionant la ciutat natal de l’artista

352
0
SHARE

La pèrdua del cantant mundialment famós Camilo Sesto va resultar un dur colp per al món de la cultura i la música en castellà, i també per a la ciutat d’Alcoi, d’on era natural l’artista. Les seues restes descansen a la ciutat dels ponts, que preveu posar en marxa infraestructures per a recordar a una de les millors veus de la música en castellà de tot el segle XX. Entre elles el museu de l’artista, que recull efectes personals del mateix.

Però, a més, Alcoi encetarà un dels grans homenatges de que la música retrà a Camilo Sesto. Serà gràcies a l’estrena del primer musical sobre la vida del cantant alcoià. Sota el títol ‘Vivir así es morir de amor’ -com una de les lletres més conegudes de Camilo-, recull en torn a la música la vida i obra d’un artista universal. S’estrenarà al Teatre Calderón alcoià per primera vegada entre els dies 15 i 19 de desembre, pel que la ciutat natal de Camilo Sesto serà la primera en veure el musical que li ret homenatge.

Es tracta d’una producció artística al més alt nivell que, després de les 5 funcions alcoianes, recorrerà fins a altres 35 ciutats al llarg i ample de tota Espanya. Posteriorment, l’espectacle aspira a donar el salt cap a Amèrica, on el cantant d’Alcoi és tot un ídol de masses. En totes i cadascuna de les representacions es difondrà un vídeo promocional de la ciutat natal de l’artista, pel que s’espera acnseguir una notable capacitat d’atracció turística en torn a la figura de Camilo Sesto.

El propi Teatre Calderón alcoià ha valgut com a epicentre de la presentació d’un espectacle cridat a convertir-se en un dels més esperats i vistos dels darrers temps als països de parla castellana.