Home Destacats El New York Times destaca les nines de l’empresa colivenca Miniland com...

El New York Times destaca les nines de l’empresa colivenca Miniland com els TOP 8 del món

390
0
SHARE

El New York Times, diari de referència a escala mundial, ha posat en valor les nines de l’empresa colivencaMiniland’. Després de més de 40 hores d’investigació, el mitjà de comunicació nord-americà conclou que la marca d’Onil es troba en el top 8 de la secció Wirecuttte dels millors ninots a nivell mundial d’aquest 2022.

A l’article del diari americà determina els ninots de Miniland com “un dels favorits entre els educadors d’educació infantil”, ja que reforcen valors com la diversitat, la integració, el respecte i la tolerància. Des del seu article destaquen la bona calitat de fabricació així com la gran varietat de trets i característiques físiques que presenten.

Els dissenys inclouen molts detalls petits, des de diferents tons de pell i tipus de cabell, fins a fossetes de la barbeta. A més, també representen nens amb discapacitats i diferències físiques, incloent-hi ninots amb trets facials habituals en nens amb síndrome de Down, i accessoris com ulleres i audiòfons.

IBIAE destaca que les nines amb trets de Síndrome de Down han rebut nombrosos reconeixements com el Millor Joguet de l’Any per a AEFJ en 2020 i la Medalla d’Or en la categoria ‘Empowerment’ en els premis europeus ‘Play for Change Awards’ en 2021.

Mar Ivars, directora d’Innovació de Miniland, explica que la visibilitat donada pel New York Times “suposa un reforç que Miniland despunta com una marca de referència en el sector del joguet i això ens motiva a continuar desenvolupant la nostra línia de productes en favor d’una societat basada en aquests valors des de la primera infància”.