Inici Esports El Poliesportiu Municipal d’Ibi rep millores per valor de més de 100.000...

El Poliesportiu Municipal d’Ibi rep millores per valor de més de 100.000 durant 2019

285
0
COMPARTIR

Al llarg de tot el present exercici de 2019 que arriba a la seua fi, l’Ajuntament d’Ibi ha escomès diversos treballs de millora a les instal·lacions esportives de la població. Es tracta d’inversions necessàries a un Poliesportiu Municipal que, en vàries de les àrees, no habia rebut millores des de la seua construcció. L’objectiu de les inversions, que superen els 100.000 euros, és garantir que els usuaris de les instal·lacions compten amb totes les garanties per al seu bon funcionament.

Els principals treballs que han executant-se en les darreres setmanes tenen a veure amb millores al Pavelló Rubén Plaza. ha sigut repintat en la seua totalitat, al temps que s’ha renovat el mobiliari dels seus vestidors, el marcadors i les luminàries, que han sigut canviades per LED’s. També s’han dut a terme millores en el sistema de recollida d’aigües per a evitar, entre altres problemes, goteres i inundacions parcials.

Els exteriors del propi poliesportiu també estan sent pintants de nou, a temps que s’han instal·lat panells informatius en torn a les seues instal·lacions. També s’han millorat les taquilles de la piscina coberta, on va a crear-se una zona d’ombra cara a l’estiu. Les inversions també han permès el repintat del paviment de vàries pistes del poliesportiu, al temps que s’ha adquirit més material per al gimnàs.