Home Cultura Muro adjudica els premis dels concursos d’aparadorisme del comerç i de betlems

Muro adjudica els premis dels concursos d’aparadorisme del comerç i de betlems

929
0
SHARE

Les setmanes prèvies a l’arribada del Nadal estan plenes d’animació a la vila de Muro. És durant aquestes dates quan l’Ajuntament de la localitat del Comtat ha convocat dos dels concursos més participatius durant les dates prèvies a les festes nadalenques. El primer és el d’aparadorisme, que involucra a bona part del comerç local; el segon és el de betlems, una de les tradicions nadalenques mureres.

En el primer dels casos, i després d’haver avaluat cadascun dels aparadors dels comerços participants, el jurat ha establert els guanyadors de cadascuna de les 7 categories que conformen el concurs. El principal, dotat amb 400 euros, ha sigut per a Papiro Llibreria, que ha obtingut 34,43 punts; mentre el segon ha recaigut en Bianco Floristeria amb els seus 200 euros. La resta de guardons estan premiats amb 120 euros.

Mentre, en quant al concurs de betlems, també s’han decidit els premis de la primera i segon categoria en que es divideixen. Delfin Cerdà i Laura Ferràndiz han sigut els guardonats en cadascuna de les categories.