Home Alcoi El PP acusa al Govern municipal d’Alcoi de deixar perdre 1,9M€ en...

El PP acusa al Govern municipal d’Alcoi de deixar perdre 1,9M€ en ajudes de l’IVACE per als polígons industrials

144
0
SHARE
Vista aèria d'un dels polígons industrials d'Alcoi.

El PP d’Alcoi, principal formació de l’oposició a l’Ajuntament de la ciutat dels ponts, ha detectat que la localitat no rebrà tots els fons que poguera rebre per part de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). Així ho ha denunciat en un comunicat en el que estableix que la capital de l’Alcoi rebrà 727.000€ per part de l’ens autonòmic, a pesar de que la xifra màxima a la que podria aspirar ascendeix als 2,6M€.

“La nostra sorpresa ha sigut que hem sabut que l’edil de indústria d’Alcoi, Elisa Guillem ha sol·licitat tan sols 727.000€ per a Alcoi amb el que la ciutat es queda sense poder obtindre 1.900.000 d’euros que la ciutat podria obtindre” afirma el comnunicat de premsa remès pels populars.

Pèrdua de finançament

Lirios García edil del PP ha afirmat que “ací ve el problema, que es demanen tan sols 727.000 euros, i l’únic perquè de sol·licitar només una part de la subvenció és que en el seu afany per atacar al govern de la Generalitat Valenciana, demana menys ajudes per a així poder dir que des que el Partit Popular governa la Generalitat Valenciana, Alcoi rep menys diners. I això és inacceptable”.

Els consevadors alcoians afirme que l’acció del Govern municipal es basa en “primer manifestar obertament estar en contra d’Alcoi Sud, l’única opció possible de sòl industrial de qualitat i que el PSOE d’Alcoi porta com a primer punt del seu programa electoral. I el segon, demanar menys diners del que ens correspon per als nostres polígons a la Generalitat Valenciana, en concret 1.900.000 euros menys. Tots coneixem les conseqüències funestes del pacte del Botànic en la Generalitat Valenciana i ara ja estem patint les del pacte del Parterre a Alcoi”, conclou el comunicat del PP alcoià.