Home Alcoi El PP critica el bloqueig de la pàgina del Pla Estratègic d’Alcoi

El PP critica el bloqueig de la pàgina del Pla Estratègic d’Alcoi

1616
0
SHARE

Des del govern socialista de la ciutat d’Alcoi es va anunciar la posada en marxa del web www.planestrategicoalcoi.org perquè els ciutadans puguin opinar i proposar, i un cop es tanqui el termini de presentació d’al·legacions i es valorin les mateixes de cara a la seva inclusió, es procedirà a l’aprovació definitiva.

L’esmentat Pla Estratègic va ser aprovat per la Junta de Govern Local el 10 d’agost de 2018 i posteriorment publicat en el Butlletí Oficial de la Província el 24 d’agost. Però no han estat capaços de posar a disposició dels alcoians el lloc web on realitzar al·legacions tal com han anunciat.

El pla s’ha sotmès a informació pública el citat document durant dos mesos. El regidor popular Natxo Palmer afirma que “el període d’informació pública del pla es realitza per promoure la participació dels ciutadans i poder fer aportacions, suggeriments, etc… però la realitat és que el lloc web anunciat pels socialistes no existeix”.

L’edil conservador continua explicant que “amb aquests fets es mostra el poc interès que tenen els socialistes per aquest Pla Estratègic després de tres anys des que el proposés el PP i s’acceptés per unanimitat en el ple. Esperem que no s’acabe el període per fer aportacions abans que el lloc web destinat a aquesta comesa estigui en funcionament.

Des del Partit Popular observen mancances pel que fa a la promoció industrial de la ciutat. Tant per a la imatge dels productes i recursos alcoians, com per a la captació d’inversió cap a Alcoi. Per aquest motiu, des de la formació popular s’han a realitzat aportacions en què es contemple una planificació estratègica per a la captació d’inversions i promoció multisectorial de la ciutat, fent un seguiment de les accions que es proposen. Des del Partit Popular, asseguren, es va a treballar per mantenir i potenciar el sector industrial, un element clau per assegurar el futur d’Alcoi i de tots els alcoians.