Home Alcoi El PP d’Alcoi demana renovar els panells informatius dels túnels de la...

El PP d’Alcoi demana renovar els panells informatius dels túnels de la via verda

68
0
SHARE

El Partit Popular d’Alcoi ha instat el Govern local, del PSOE, a renovar els panells informatius dels túnels de la via verda. Els populars consideren que “els cartells es troben molt deteriorats, bona part cremats per la radiació solar i fins i tot algun clivellat”. El regidor del PP Kiko Cantó reclama “millor imatge” per a una ruta molt transitada pels alcoians i un dels actius de turisme ecològic d’Alcoi.

El PP va promoure el mes de març passat una iniciativa en la comissió de Gestió Estratègica perquè l’Ajuntament canviara els panells. El PSOE va acceptar la proposta. Però el PP lamenta que “quatre mesos després, els panells, situats en els accessos als túnels, segueixen en la mateixa situació”.

“La via verda és una ruta per l’entorn natural d’Alcoi que no pot oferir una imatge d’abandó i de deixadesa com la que mostren els panells en mal estat o destrossats”, afirma Cantó. El regidor destaca la via com a punt d’inici de nombroses rutes senderistes, especialment al Parc Natural de la Font Roja.

“Molts amants del la naturalesa trien la via verda per a gaudir de la nostra riquesa ambiental i paisatgística. La cura i el manteniment ha de ser màxim si volem oferir una experiència de la màxima qualitat”, exposa l’edil. Cantó confia que el PSOE agilite la renovació dels panells. “Esperem que, ja que el Govern no ha sigut capaç de renovar els cartells per a la temporada d’estiu, el puga fer per a la campanya de tardor”, conclou el regidor.