Home Alcoi El PP demana a l’Ajuntament que Alcoi celebre la Setmana Europea de...

El PP demana a l’Ajuntament que Alcoi celebre la Setmana Europea de la Mobilitat

591
0
SHARE

L’agrupació municipal del PP alcoià ha reclamat a l’equip de govern alcoià, composat pel PSPV, que la ciutat dels ponts s’adherisca a les activitats per la Setmana Europea de la Mobilitat. La darrera vegada que Alcoi va celebrar aquesta efemèride, relacionada amb la sostenibilitat, fou al 2015, quan el Consistori va activar una jornada de transport públic gratuït per a tots els ciutadans.

Aquesta iniciativa tracta de suposar un alicient a les ciutats per a instaurar mesures que facen la mobilitat urbana més sostenible. Entre les iniciatives es troba la celebració d’un dia sense cotxes, que privilegia el transport públic, a peu o en bicicleta. Segons els conservadors alcoians, el desconeix a hores d’ara si es celebrarà aquest esdeveniment a la capital de l’Alcoià.

Els populars critiquen el fet de que l’Ajuntament estiga invertint vora un milió d’euros en crear un eix ciclo-peatonal per a millorar la mobilitat a la ciutat, però en canvi no incentiva l’ús d’aquesta mobilitat entre els veïns. En 2018 foren quasi 2.800 ciutats de 54 països les que van celebrar aquesta efemèride per a la que el PP d’Alcoi reclama l’adhesió de la localitat.