Home Alcoià El Projecte Somriures rep una donació de vora 6.200 euros i aspira...

El Projecte Somriures rep una donació de vora 6.200 euros i aspira a activar el projecte de nou centre a Benimarfull

0
SHARE

La pandèmia de coronavirus ha aturat totes les iniciatives que estaven duent-se a terme abans del 14 de març en que va ser decretat l’Estat d’Alarma. Entre elles, també les solidàries, encaminades a facilitar la tasca de col·lectius i associacions que treballen per a millorar la vida de diferents col·lectius. Entre ells es troba el Projecte Somriures, que fa força per a enllestir un centre d’atenció diària que permeta a joves amb diversitat funcional seguir formant-se i estar atesos més enllà dels 21 anys que contempla la llei.

Moltes persones a títol individual i diferents col·lectius s’han bolcat en ajudar als membres del projecte a apropar-se cap a la seua consecució. Els convocants de la iniciativa ‘Un repte per a una causa 2’ i el Col·legi Santa Ana són alguns d’ells. Abans de l’Estat d’Alarma, van celebrar el I Sprint Trail Solidari-Eco Marxa , amb el que van recaptar prop de 6.200 euros. Uns diners que han sigut entregats al Projecte Somriures, que pot recuperar així part de la seua activitat anterior a la pandèmia en la ‘nova normalitat’.

D’altra banda, els membres del projecte estan convocats aquest dimarts 30 de juny a una videoconferència amb el Director General d’Infraestructures de la Generalitat Valenciana. Amb ell tractaran d’apropar postures cara a la construcció d’un centre d’atenció a la localitat de Benimarfull on l’Ajuntament està disposat a cedir una casa per a atendre als joves amb diversitat funcional. La Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat és altre dels ens que treballa amb Somriures per a aconseguir que el projecte es faça realitat a la major premura possible.