Home Alcoi Sanitat obri la porta al públic per al playoff per l’ascens a...

Sanitat obri la porta al públic per al playoff per l’ascens a 2ªB però no confirma cap seu

537
0
SHARE

Els partits del playoff per l’ascens de 3ª Divisió a 2ªB en el que participarà le C.D. Alcoyano a mitjans del mes de juliol podran comptar amb la presència de públic. Així ho ha publicat la Conselleria de Sanitat Universal de la Generalitat Valenciana en el Diari Oficial de l’ens autonòmic. Aquest fet obri la porta a la recuperació d’una certa normalitat en el cas del futbol, especialment ara que els equips afronten la recta final de la temporada.

Inicialment, la decisió presa per Sanitat preveu un aforament de públic del 75% de la capacitat de l’estadi per a la disputa del playoff, que comença el 18 de juliol. No obstant, els enfrontaments del grup VI en el que milita el Deportivo encara no tenen seu per a disputar-se. Un fet que fa impossible, pel moment, saber de quantes entrades disposarà l’afició blanc i blava per a donar suport al seu equip en la recta final per retornar a la categoria de bronze del futbol espanyol.

Així i tot, la decisió depén de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV), que té entre les seues prioritats en quant a la seguretat sanitària dels partits garantir que no hi ha risc de contagi.