Home Alcoi Urban Skills porta de nou el millor de la cultura urbana moderna...

Urban Skills porta de nou el millor de la cultura urbana moderna fins a Alcoi

0
SHARE

Ja en 2018, la ciutat d’Alcoi va donar un salt en quant a l’assumpció de la cultura urbana com a part de la cultura de la ciutat. Tradicionalment, la ciutat dels ponts s’ha considerat a sí mateixa ‘un poble gran’, però l’arribada de la iniciativa ‘Urban Skills’ va transformar algunes de les ubicacions de la població en altra cosa no massa habitual al casc urbà alcoià. Un any després, els graffitis, el hip-hop i les xerrades en torn a la cultura urbana moderna tornen a la capital de l’Alcoià.

Serà entre el 30 de setembre i el 6 d’octubre, tota una setmana en la que Alcoi veurà de nou modificats alguns dels seus paisatges urbans. Serà amb els murals de gran format que ja l’any passat van ser pintats a diversos indrets de la ciutat. Aquells interessats en aprendre aquest art urbà podern inscriure’s als tallers i conferències previstes, que es duran a terme entre l’IVA-CADA i l’antic cinema Goya, on també hi hauran projeccions.

Un dels punts estrela d’aquest nova edició d’Urban Skills’ és la música rap i hip hop. Durant les jornades de dissabte 5 i diumenge 6 d’octubre hi han previstos concerts a cavall entre l’skate park de Santa Ana i l’amfiteatre de la Zona Nord, on es posarà el colofó a tota una setmana d’art urbà a Alcoi.