Home Alcoi El PSOE d’Alcoi assegura que el PP menteix i que la Fundació...

El PSOE d’Alcoi assegura que el PP menteix i que la Fundació Caja Mediterraneo no deu ni un euro a l’ajuntament

421
0
SHARE
Raül Llopis, Regidor de Cultura d'Alcoi.
Raül Llopis, Regidor de Cultura d'Alcoi.

El Grup Municipal Socialista d’Alcoi ha realitzat unes declaracions sobre les acusacions del PP i l’edifici Font Roja Natura, i assegura que “Com ja és tradició, el Partit Popular d’Alcoi ha elaborat una nota de premsa en la qual falta a la veritat” i que aquesta vegada “per voler atacar al Govern Municipal acusa la Fundació CAM, que va ser fonamental en la reobertura del CADA, afirmant que deu diners a l’ajuntament”, quan no és així. “És molt greu i irresponsable acusar una entitat com la Fundació Caja Mediterráneo de morosa quan no ho és, destaca l’edil de Cultura, Raül Llopis.

L’Ajuntament d’Alcoi i la Fundació CAM, propietària de l’edifici, van signar un conveni de col·laboració per a la reobertura del CADA, convertit en l’IVAM CADA Alcoi. Amb aquest acord l’Ajuntament es comprometia a pagar una quantitat a la fundació superior a la que la Fundació paga al consistori pel manteniment de l’edifici. “Una vegada dut a terme el càlcul de la liquidació, hi ha una partida en el pressupost que és públic i tothom pot contrastar que l’Ajuntament ha de pagar a la Fundació i no al contrari”, asseguren els socialistes.

“Fa poc, el senyor Ruiz, portaveu del grup municipal del PP, recomanava als periodistes locals contrastar les notes del PSOE”, explica Llopis i lamenta que “constantment estiguen enganyant la ciutadania i a la premsa amb titulars que després vam demostrar que són mentida”. “És una llàstima que aquesta formació política i en concret el seu portaveu estiguen centrats en crear les seues pròpies veritats, construïdes des de la mentida i intentar confondre d’una forma basta a la ciutadania”, conclou el socialista.