Home Alcoi El PSPV d’Alcoi denuncia la davallada de subvencions a Cambra de Comerç...

El PSPV d’Alcoi denuncia la davallada de subvencions a Cambra de Comerç i Campus de la UPV al pressupost de la Diputació

0
SHARE
Extractes de les partides afectades al pressupost de la Diputació d'Alacant.

La Diputació d’Alacant ha presentat l’esborrany del pressupost 2024 després d’haver-se reunit amb tots els grups amb representació al Palau Provincial. En aquest document s’observa -segons lamenta en un comunicat al PSPV alcoià- com el portaveu del PP a Alcoi i Diputat Provincial de Desenvolupament Econòmic i Projectes Europeus, Carlos Pastor “ha reduït les subvencions de Diputació a la Cambra de Comerç i al Campus d’Alcoi de la UPV”.

Aquestes subvencions depenen directament de l’àrea que gestiona Pastor, “qui ha decidit que en lloc d’augmentar la dotació tal com va prometre, ha castigat directament a la ciutat i a dues importants entitats” resa el comunicat. Segons els documents del pressupost provincial, la subvenció del Campus d’Alcoi de la UPV passa de 40.000 a 36.900 euros; i la de la Cambra de Comerç d’Alcoi baixa de 30.000 a 28.700 euros, segons denuncien els socialistes alcoians.

“Carlos Pastor va assegurar que treballaria per dur les màximes inversions a Alcoi i el primer que ha fet és reduir les subvencions i, per tant, perjudicar directament a dues de les entitats locals que més treballen pel desenvolupament econòmic i el futur de la ciutat”, lamenten des del PSPV d’Alcoi. El comunicat critica el que els socialistes consideren com “retallar i fer mal” per part del govern provincial.

Doble discurs del PP?

Així mateix, la nota de premsa critica el que considera una doble vara de mesurar per part dels conservadors, que reclamen suport a l’empresariat quan estan a l’oposició però el neguen quan governen, segons el text. Per a l’agrupació socialista alcoiana, aqusta decisió perjudicarà a les empreses, la indústria i el comerç d’Alcoi.

Des del PSPV d’Alcoi han qualificat la notícia com a “trista”. Així mateix, exigeixen a pastor que rectifique, o, si no està disposat que deixe el càrrec abans de l’aplicació del document, que encara no està aprovat. “No volem només que mantinga les subvencions, les ha d’augmentar. Pastor en poc temps ha demostrat que fa poc i el poc que fa, el fa mal”, conclou el comunicat dels socialistes alcoians.