Home Alcoià El PSPV de la muntanya alerta de mancances en l’atenció sanitària i...

El PSPV de la muntanya alerta de mancances en l’atenció sanitària i es reunirà amb el Departament de Salut d’Alcoi

222
0
SHARE
L'ambulatori de Benilloba.

El PSPV de les comarques de la muntanya alacantina ha manifestat la seva “profunda preocupació” per la situació actual del servei sanitari a les zones de l’Alcoià i el Comtat. En resposta a aquestainquietud creixent”, Clara Pastor, secretaria de Sanitat dels socialistes de la comarca, ha pres la iniciativa de sol·licitar una reunió amb el Gerent de l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi, amb l’objectiu d’abordar qüestions crítiques que afectin la ciutadania.

Així ho ha fet públic la formació en un comunicat de premsa. Entre els temes prioritaris que es tractaran en aquesta trobada estan la millora de l’Atenció Primària als municipis de menor població, la “preocupant” manca de professionals mèdics, així com la situació a les àrees considerades de difícil cobertura.

Reunió amb el Departament de Salut

“Aquestes qüestions són de vital importància per a assegurar que tots els ciutadans de la comarca tinguen accés a una atenció sanitària de qualitat”, resa el text del comunicat. La reunió està programada per a aquest divendres, 23 de febrer, a les 10h, i comptarà amb la participació de diputats autonòmics i provincials, així com representants dels municipis de la comarca.

Aquest encontre servirà “com a plataforma per dialogar sobre els desafiaments actuals i cercar solucions conjuntes que beneficien a tota la població afectada”. El PSPV-PSOE de la Comarca de la Muntanya es compromet a “treballar incansablement per millorar la situació sanitària als nostres pobles i ciutats”, i aquesta reunió és “un pas crucial a el camí cap a assolir aquest objectiu”.

Els socialistes de l’Alcoià afirmen en la nota de premsa que “continuarem esforçant-nos per garantir que reben l’atenció que mereixen: publica, gratuïta, universal i de qualitat”.