Home Esports El Taller d’Ocupació d’Ibi du a terme treballs de millora a l’Estadi...

El Taller d’Ocupació d’Ibi du a terme treballs de millora a l’Estadi Climent

262
0
SHARE

Aquesta setmana, l’Alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, i el tinent d’alcalde d’Esports, Pepe Palau, han visitat el resultat de les tasques de manteniment integral que des del Consistori s’han realitzat en l’Estadi Climent de la localitat. Unes obres que permeten que les instal·lacions esportives d’Ibi puguen seguir oferint el millor servei als seus usuaris.

Una de les tasques ha estat realitzada pel Taller d’Ocupació Municipal i ha permès condicionar tot el perímetre de la instal·lació esportiva amb treballs de paleta i pintura. Així mateix, d’altra banda, s’ha realitzat el raspallat i la descompactació de la gespa del terreny de joc i s’han col·locat seients a les grades de l’estadi.

Pepe Palau, ha declarat que “afortunadament, a Ibi es practica molt esport i, amb aquest tipus d’actuacions que realitzem freqüentment en les instal·lacions esportives municipals, permetem que aquestes es mantinguin modernes i actualitzades i millorem el servei que se li dóna als clubs, als esportistes iberuts i a les persones que els acompanyen”.