Home Cocentaina tvA oferirà en directe la taula redona i el concert del 40...

tvA oferirà en directe la taula redona i el concert del 40 Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina

0
SHARE

Intens cap de setmana cultural el que espera a la vila de Cocentaina, que celebra els propers divendres 13 i dissabte 14 de novembre la 40 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants. Aquest esdeveniment clausuraria en un any corrent els actes de la Fira de Tots Sants de Cocentaina, però la pandèmia de coronavirus ha trastocat tots els plans a la vila comtal. Tant és així que tant la Fira com el Certamen han hagut de buscar fórmules alternatives per a celebrar-se a pesar de la Covid19.

La impossibilitat de dur a terme esdeveniments culturals amb xifres de públic habituals per la cris sanitària ha fet que els organitzadors del Certamen Coral hagen convocat dos únics actes dins l’edició d’enguany. Així, el divendres a partir de les 20 hores està prevista la taula redona ‘Parlem de Cors 2020’, que aborda de quina forma ha afectat el coronavirus al món de les corals, que tenen en el certamen contestà tot un referent. L’acte contarà amb professionals de l’àmbit de la música de cor vinguts de tota Espanya.

Ja el dissabte, des de les 19.30 hores es celebra l’únic concert que tindrà lloc en la 40 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina. Correrà a càrrec del Cor de Cambra Ad Libitum, que farà vibrar el Cebtre Cultural El Teular contestà. Ara bé, tant un com l’altre esdeveniment comptaran amb entrada restringidíssima de públic, pel que tvA oferirà en directe tots dos esdeveniments.

L’objectiu és que tant Cocentaina com la resta de poblacions que composen les comarques de la muntanya alacantina puguen gaudir d’un dels esdeveniments culturals del darrer tram de l’any a la zona. Tot, com sempre, en alta qualitat d’imatge i en rigorós directe.